Açıklanan Yangın Çıkış Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

 60dk ve 120dk gibi averaj dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri hakkında bilgelik alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Hassaten, sertifikalı yangın kapısı fiyatları değişikdır. Bununla baş başa iş adımları çoğunlukla şunları dâhilerir:

Yangın kapımızdan birisi baskı açılıp kapanıyor diğerinin bile bir tafarı aşağı düşmüş başüstüneğu kucakin muhtemelen tam kapanmıyor. dü yangın kapısının tamiri gerekiyor.

Ardından projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp düşünüm işi konstrüksiyonlmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Merdivenin, sezon şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz malzeme ile imal edilmelidir.

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın riayet etmesi gereken kaideleri mideermektedir.

Yangın Bapsı Kilidi kapının otomatik kapanması ile beraberinde devreye giren, ısı ve esrarın başka tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sebebiyle Yangın Bapsı kesifı tıkızya kapanmaktadır.

Yangın bapları yangın simultane, binalarda bölümler arası yangın geçişini sınırlı bir hengâm aralığında engellerken aynı anda insanoğluın geçişine imkân sağlayan kapılardır.

Bu yüzden yangın merdiveni imalatında yanmaz ve dayanıklı gereç kullanılması önemli olmaktadır.

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin salt bulunduğu yapının yürekerisinden emniyetli bir şekilde kaçmasını değil, bir yangın durumunda itfaiye aracı ekiplerinin yangına müdahale edebilmesini ve yangın merdivenlerini almaşık istirdat yolları olarak kullanmasını esenlamaktadır. 

Başarılı bir boşaltma maksatı, zelzele, sel ve yangın kadar afetlerde sakin kalmanıza, en emniyetli davranışı sergilemenize ve binayı bir zamanlar vazgeçme etmenize yardımcı olacaktır.

Mafevkda mekân düzlük kriterlerin hepsini sağlayıcı binalar zaruri olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi gestaltlırken yangın merdiveninin bulunmuş olduğu duvarda Yangın Kapısı 3 metre boyutunda bir duvar mesafesi veya yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Yangına Dayanıklı Kapılar ile alakalı her detaya değindiğimiz makaslamakmıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi temassına tıklayarak erişebilirsiniz.

Report this wiki page